Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ανακοίνωση Οκτώβριος 2021

 

1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                                                                  Οκτώβριος  2021

 

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Το ωρολόγιο πρόγραμμα και η λειτουργία του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου  έχει ολοκληρωθεί. Στην ιστοσελίδα του σχολείου μας έχει αναρτηθεί ο Εσωτερικός Κανονισμός της Σχολικής Μονάδας, που αφορά μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Στην υποδοχή των μαθητών παρατηρείται συστηματική αργοπορία ορισμένων η οποία διαταράσσει την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Παρακαλούμε φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών στη σχολική μονάδα

Όσοι μαθητές/τριες δεν έχουν προσκομίσει το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (Α΄ και Δ΄ Τάξεις) από 1η Νοεμβρίου δεν θα συμμετέχουν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Όσον αφορά την ενημέρωση των γονέων στη διάρκεια της χρονιάς, λόγω των ειδικών  συνθηκών της πανδημίας Covid-19, θα πραγματοποιούνται συναντήσεις μετά από συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε για τις ημέρες και ώρες συνεργασίας με τους εκπαιδευτικούς για το τρέχον σχολικό έτος.

Με γνώμονα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (πιστοποιητικά εμβολιασμού – selftests και απαραιτήτως μάσκα) θα γίνει συνάντηση της διευθύντριας και των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων με τους γονείς των μαθητών της Β΄ τάξης την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 7:00μμ, και με τους γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης, ώρα 8:15μμ. Οι εκπαιδευτικοί θα σας ενημερώσουν για τον τρόπο προσέγγισης των αντικειμένων τους.

 

Επισημαίνουμε ότι τα αυτοδιαγνωστικά τεστ για COVID-19 των μαθητών θα γίνονται στο σπίτι Δευτέρα και Πέμπτη και θα δηλώνονται στο https://self-testing.gov.gr. Θα ελέγχονται από το σχολείο Τρίτη και Παρασκευή, με την είσοδο των μαθητών στη σχολική μονάδα. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Με την ελπίδα ότι όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο των παιδιών μας, ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη!! Θα σας παρακαλούσαμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του σχολείου μας ώστε να ενημερώνεστε για τις ανακοινώσεις μας (http://1odimotikovrilission.blogspot.com/)

 

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων