Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Δράσεις Μαρτίου - Απριλίου 2013


Μάρτιος 2013

Αγαπητοί γονείς

Μάρτιος. Υποδεχόμαστε την Άνοιξη! Γέμισε ο αέρας μυρωδιές  απ΄ τις   ανθισμένες μυγδαλιές.
Ένα από τα πολλά που χάνουμε καθώς μεγαλώνουμε είναι οι εποχές. Τα πρώτα μας χρόνια κάθε καιρός μεταφραζόταν σε αίσθημα χαράς, προσμονής ή μελαγχολίας. Όσο όμως ωριμάζουμε και γινόμαστε λένε σοφότεροι τη γνώση της μυστικής φωνής του ουρανού, της γης και της θάλασσας τη ξεχνάμε σαν γλώσσα που την ξέραμε παιδιά και δεν την μιλάμε πια… Κι όμως… έχουμε την τύχη να ζούμε κοντά στη φύση, ας τη νιώσουμε! Μας προτρέπει το τριώδιο που βρίσκεται στο αποκορύφωμά του. Έτσι τηνΠαρασκευή 15 Μαρτίου 2013 θα τραγουδήσουμε με τις μαθήτριες της Α΄ τάξης το παραδοσιακό γαϊτανάκι!
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και από ώρα 13:30 θα γίνει η παράδοση των ελέγχων του τριμήνου  (τάξεις Γ΄, Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄) και ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών όλων των τάξεων πλην της Α΄ . Την ίδια  
 μέρα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γονέων των μαθητών και μαθητριών της Α΄ τάξης παρουσία της Διευθύντριας και της Υποδιευθύντριας.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 και ώρα 08:30 έως 10:00 οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης  θα τιμήσουν την Εθνική μας γιορτή στην ανανεωμένη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων που βοήθησε στη υλοποίηση αυτής της κατασκευής αποδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η δημιουργική συνεργασία! Το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 το σχολείο θα συμμετέχει στη δοξολογία (ΣΤ΄ τάξη 
Σημαία) και στην παρέλαση ( Ε΄- ΣΤ΄ τάξη) . Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα ακολουθήσουν τις οδηγίες των γυμναστών για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης.

Την Πέμπτη 11 και 18 Απριλίου 2013 η ΣΤ΄ και η Ε΄ τάξη αντίστοιχα θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα ενημέρωσης για θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 όλοι οι μαθητές του σχολείου με τη βοήθεια των δασκάλων τους θα κατασκευάσουν τις λαμπάδες τους (από φυσικό κερί).

Ευχόμαστε σε όλους    ΚΑΛΗ   ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.
                                                                                                          

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ                                 
ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ