Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Σινέ Βιβλιοθήκη - Προβολή ταινίας "Επιχείρηση Αρκτική" - Κυριακή 16.2.2020

Αγαπητοί,

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, 17:30-19:30 σας καλούμε στη βιβλιοθήκη για την προβολή της ταινίας μας «Επιχείρηση Αρκτική», η οποία απέσπασε 3 βραβεία και 4 διακρίσεις σε διάφορα φεστιβάλ νεανικού κινηματογράφου. Η ταινία απευθύνεται σε παιδιά Ε’ & ΣΤ΄Δημοτικού (θα έχει ελληνικούς υπότιτλους) και θίγει μια σειρά από περιβαλλοντικά ζητήματα όπως είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη, το λιώσιμο των πάγων και η επιβίωση των άγριων ζώων, ενώ παράλληλα αγγίζει τις οικογενειακές σχέσεις, το bullying και την ικανότητα των παιδιών να ανταποκρίνονται σε δυσκολίες και να βρίσκουν από μόνα τους λύσεις σε προβλήματα.
Η ταινία «Επιχείρηση Αρκτική» είναι νορβηγική και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα που έγραψε το 1971 ο Νορβηγός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Leif Hamre. Θα απολαύσετε μοναδικές κινηματογραφικές λήψεις και αεροφωτογραφίες από μαγευτικά φιόρδ, χιονισμένα τοπία και τεράστια παγόβουνα, καθώς τα γυρίσματα έγιναν στον Καναδά και στις νήσους Σβάλμπαρντ του ομώνυμου αρχιπελάγους στον Αρκτικό Ωκεανό, που βρίσκεται ανάμεσα στη Νορβηγία και τον Βόρειο Πόλο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:
Η 13χρονη Γιούλια και τα οχτάχρονα δίδυμα αδέλφια της στην προσπάθειά τους να συναντήσουν τον πατέρα τους, βρίσκονται σε ένα έρημο νησί. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται. Θα πρέπει να  νικήσουν το φόβο και τις δύσκολες συνθήκες και θα ζήσουν μία μοναδική περιπέτεια με φόντο τα λευκά τοπία, την ανέγγιχτη φύση και τα σπάνια ζώα της Αρκτικής. ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΑΙΝΙΑΣ
Διάρκεια: 87 λεπτά.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 14.2 ΕΔΩ ή στο κινητό: 6977-195544.
Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30. Θα τηρηθεί σειρά συμμετοχής. Θα ενημερωθείτε μόνο εάν υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή σας. Εάν δεν ενημερωθείτε, θεωρείτε ότι η συμμετοχή σας έχει καταγραφεί στη φόρμα, ή τηλεφωνικά και μπορείτε να παρευρεθείτε.
Ώρα προσέλευσης μέχρι τις 17:15
*Παρακαλείστε, όταν δηλώνετε συμμετοχή το παιδί, εσείς ή και οι δύο μαζί σε κάποια από τις μηνιαίες μας δράσεις και τελικά δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε εγκαίρως μέσω του email του Συλλόγου, έτσι ώστε να μπορέσει στην θέση σας να έρθει κάποιο άλλο παιδί ή ενήλικας.

ΟΜΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ