Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας εύχεται Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία

Ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, ελπίζουμε να το ευχαριστηθήκατε όσο κι εμείς. Με την συνεισφορά μας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 112€ από τα αστεράκι του “make a wish!!

Με τα γλυκίσματα (μελομακάρονα, δίπλες, κουραμπιέδες, μπισκότα) που δεν καταναλώθηκαν στη γιορτή, με πρόταση του Μπορούμε, κεράσαμε τους φιλοξενούμενους στον ξενώνα «Αριάδνη».

Από τα βιβλία που περίσσεψαν από τις δικές σας προσφορές, ορισμένα θα δωρηθούν στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας, άλλα στο 1ο Νηπιαγωγείο, ενώ θα προσκληθούν και οι δάσκαλοι του σχολείου να διαλέξουν βιβλία που τους ενδιαφέρει να συζητήσουν με τους μαθητές τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε :

      Στους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Βριλησσίων

Στους σπουδαστές της Αν. Σχολής Δραματικής Τέχνης «Ίασμος»

-        Στον Δημήτρη Λυμπέρη, μπαμπά μαθητή του Α2 για τη δωρεά της εταιρείας Λουξ σε νερά, χυμούς και αναψυκτικά, καθώς φυσικά και στην εταιρεία Λουξ

-        Στους γονείς-εθελοντές Θέκλα Θωμά, Κωνσταντίνα Νάστου, Μαριτίνα Αγγελοπούλου, Άση Μπουμπαλίκη, Δήμητρα Γιαμπανίδου και Άννα Σταϊκούρα

-          Στην σχολική τροχονόμο Μάγδα Σγάγια, η οποία μας βοήθησε στους ελέγχους που ήταν απαραίτητοι για την είσοδο στην εκδήλωση.