Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Άνοιγμα σχολείου 10.1.2022

Αγαπητοί γονείς,

Καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!

Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και καλούμαστε όλοι να τις διαχειριστούμε με ψυχραιμία και σύνεση. Φροντίστε όλοι να παραλάβετε από τα φαρμακεία πέντε self-test για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Τρία self-test για την εβδομάδα 10/01 έως 15/01 και άλλα δύο για την επόμενη εβδομάδα που θα ισχύσει με τα γνωστά πρωτόκολλα. Τη Δευτέρα 10/01, την Τρίτη 11/01 και την Παρασκευή 14/01 οι μαθητές/τριες θα επιδείξουν τη δήλωση του self-test από την πλατφόρμα edupass.gov.gr για να προσέλθουν στο σχολείο.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του ελέγχου self-test είναι θετικό, παρακαλούνται οι μαθητές/τριες και τα αδέρφια τους να μην προσέλθουν στο σχολείο.

Για τους μαθητές/τριες που νόσησαν στη διάρκεια των διακοπών ή νοσούν ακόμη, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με email στη διεύθυνση του σχολείου. Η διάρκεια καραντίνας για τους νοσήσαντες, ασυμπτωματικούς είναι πέντε ημέρες.

Σε περίπτωση κρούσματος σε τμήμα, όλοι οι μαθητές/τριες, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι και νοσήσαντες, θα υποβάλλονται σε δωρεάν test με βάση το ακόλουθο σχέδιο (ST: Self test, RT: Rapid Test):

ΗΜΕΡΑ

ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ

RT

ST

ST

ST

RT

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ/ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ

ST

 

ST

 

ST

 

Όπως γίνεται αντιληπτό από όλους, είναι πολύ σημαντική η τήρηση των συγκεκριμένων μέτρων, και ιδιαίτερα η πραγματοποίηση των test από όλους μας και η έγκυρη δήλωση τους στην πλατφόρμα edupass.gov.gr. Παρακαλούμε να έχουν όλοι οι μαθητές/τριες τις μάσκες τους και ατομικά αντισηπτικά.

 

Από τη Διεύθυνση του σχολείου