Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Αγαπητοί γονείς,

 Σας ενημερώνουμε ότι από την αναστολή λειτουργίας των σχολείων, επικοινωνούν οι εκπαιδευτικοί με τα mail των γονέων και καταχωρούν υλικό με την βοήθεια της εκπαιδευτικού πληροφορικής πάντα τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο (προσωπικά δεδομένα- κρυφή κοινοποίηση). Το εκπαιδευτικό υλικό δίδεται ανά τάξη και η ανατροφοδότηση γίνεται επιλεκτικά. 

Τη Δευτέρα 23/3/2020, μετά από τηλεδιάσκεψη με απαρτία όλων αποφασίστηκε να παραδίδουν και οι ειδικότητες Αγγλικών, Γαλλικών κλπ. υλικό μια φορά την εβδομάδα. Συγχρόνως οι εκπαιδευτικοί ανακτούν τους κωδικούς τους  στο ΠΣΔ και οι γονείς οφείλουν να καταχωρήσουν τους μαθητές στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (βήμα 2ο ) με τους αριθμούς μητρώου που θα σας αποσταλούν ανά τμήμα. 

Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι προϋπόθεση για τη δημιουργία ψηφιακής τάξης. Σας προτρέπουμε να πραγματοποιήσετε την προσπάθεια εγγραφής πολύ αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί, προς διευκόλυνσή σας, συμπληρώνοντας  εναλλάξ, τα στοιχεία και των δύο γονέων (αφού έχετε λάβει πρωτίστως τους αριθμούς μητρώου των μαθητών). 

   Δημιουργήθηκαν ομάδες υποστήριξης οριζόντια για κάθε τάξη με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης και του Ολοήμερου. Σύντομα θα ξεκινήσουμε την ψηφιακή τάξη.


                                                                          Με εκτίμηση
                                                                                   
                                                                      Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ    

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ