Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Έκτακτα προληπτικά μέτρα αναστολής δραστηριοτήτων στο Δήμο Βριλησσίων


ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                                                       
ΓΡΑΦΕΙΟ TYΠΟΥ
Δ/νση: Βερνάρδου 23
15235 Βριλήσσια
Τηλ.:   213 2050510


9-3-2020

Έκτακτα προληπτικά μέτρα αναστολής δραστηριοτήτων στο Δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον COVID-19, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα τηρώντας πιστά τις συστάσεις του Ε.Ο.Δ.Υ και των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας και προκειμένου να διασφαλιστεί, όσο το δυνατόν η Δημόσια Υγεία, αποφασίζει:

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας ΟΛΩΝ των απογευματινών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται σε παραχωρηθέντες χώρους σχολείων, συμπεριλαμβανομένων και των Αθλητικών Σωματείων, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Αναστέλλονται προσωρινά ΟΛΕΣ οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Στα Αθλητικά Σωματεία που πραγματοποιούν προπονήσεις στους χώρους του Κλειστού Γυμαστηρίου, καθώς και στους ανοιχτούς χώρους ποδοσφαίρου και χάντμπολ, συστήνεται να πράξουν το ίδιο.

•Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των νέων προληπτικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων των ομάδων θα πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών στο Κλειστό Γυμναστήριο, για τις επόμενες 2 εβδομάδες, έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Τα παραπάνω προληπτικά μέτρα θα εφαρμοστούν από Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020.
Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.