Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ"!

 Αγαπητοί γονείς,

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους σας για την ανταπόκρισή σας και για τη συμμετοχή των παιδιών σας στις δράσεις μας! (επισυνάπτονται και σχετικές φωτογραφίες)

1. Τα δέματα που ταξιδεύουν: δράση αγάπης από τα δευτεράκια και τα πεμπτάκια6 κούτες με παιχνίδια αγαπημένα και βιβλία, καθώς και 2 σακούλες ολοκαίνουριες μπάλες συγκεντρώθηκαν στο σχολείο από τα παιδιά, συσκευάστηκαν με τη βοήθεια μητέρων των παιδιών και μεταφέρθηκαν με τη βοήθεια και με έξοδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην Ήπειρο, σε δύο μακρινά χωριά! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και για την υλοποίησή της!

2. Μαγειρεύουμε με την Κοινωνική Κουζίνα - Ό Άλλος Άνθρωπος: Με τη συμμετοχή σας συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα τρόφιμα για το μαγείρεμα της 15ης Δεκεμβρίου, και προσφέραμε 60 μερίδες κοτόπουλο με κριθαράκι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Προσφέραμε όμως αρκετά τρόφιμα για πολλά ακόμη "μαγειρέματα" του Κ. Πολυχρονόπουλου για τους άστεγους και τους άπορους και σας ευχαριστούμε!

3. Bake a Wish!  Χάρη στο κέφι και τη δημιουργικότητα των παιδιών που έφτιαξαν τα cupkakes με τη βοήθεια των γονιών τους, αλλά και χάρη στο ταλέντο τους στις πωλήσεις και τη δική σας ανταπόκριση, συγκεντρώσαμε και δωρίσαμε στο "Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος" 403Ευρώ!  Τα 42 κέικ που έμειναν και ήταν χωρίς σελοφάν, δωρίστηκαν μετά από πρόταση και του "Μπορούμε" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. 

Ένα θερμό "ευχαριστώ' οφείλουμε και στον κρεοπώλη κ. Κώστα Μιλτεζά (Κύπρου 26) για την δωρεά της μισής ποσότητας του κοτόπουλου που χρειαστήκαμε για το μαγείρεμα με την "Κοινωνική Κουζίνα-Ο Άλλος Άνθρωπος".

Πολλές ευχαριστίες απευθύνουμε και στην κα Λίλιαν Καραμητσοπούλου, θεατρολόγο, για την αφιλοκερδή συμμετοχή της στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με την "αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού" στον χώρο της Βιβλιοθήκης μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και για την ανταπόκριση στο "Bazaar" μας διότι έτσι καλύψαμε σε μεγάλο βαθμό το κόστος της φετινής χριστουγεννιάτικης γιορτής μας.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία και Όμορφες Στιγμές για Εσάς και την Οικογένειά σας!



Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος! Με το καλό στο 2020! 


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων