Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κυριακή 15.12.2019, 11.00-14.00


Αγαπητοί γονείς,

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα: 11:00-14:00 στο σχολείο μας.

Τα παιδιά θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια για να στολίσουμε το δέντρο του σχολείου, θα ακούσουν αφήγηση γιορτινού παραμυθιού στη Βιβλιοθήκη μας και θα παίξουν χαρούμενα παιχνίδια στην αυλή.

Φέτος, αντί για το Αστέρι της Ευχής, συνεργαζόμαστε πάλι με το ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ και λέμε "Bake A Wish".  Έχουμε 30 πακέτακια από το μείγμα Easy Bake. Ζητούμε από όσα παιδιά ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή (μέσω των γονέων τους) στη φόρμα: https://forms.gle/SQEAyEPc3NfpTahS7 , για να πάρουν ένα πακετάκι Easy Bake στο σπίτι τους, να φτιάξουν 10 μικρά κέικ (cupcakes) και να τα φέρουν για να τα πουλήσουμε την ημέρα της Γιορτής. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (MAKE A WISH). Μπορούν είτε να είναι 1 παιδί/πακέτο, ή να φτιάξουν και μικρές ομαδούλες. Επίσης, μπορούν να τα διακοσμήσουν όπως επιθυμεί το κάθε παιδί. Τέλος, την ημέρα της γιορτής θα αναλάβουν να πουλήσουν την παραγωγή τους. 

Τέλος, θα πραγματοποιήσουμε ένα Mini Bazaar για το οποίο μπορείτε έως και την Παρασκευή 13.12 να φέρνετε ή να φέρνουν τα παιδιά στην Αίθουσα Εκδηλώσεων σε σακούλα με την ένδειξη Mini Bazaar Συλλόγου Γονέων
1. παιχνίδια σε άριστη κατάσταση
2. βιβλία ενηλίκων σε καλη κατάσταση

Θα μπορείτε επίσης να αγοράσετε υπέροχα γούρια & ημερολόγια. 

Κι όλα, απολαμβάνοντας γνωστές χριστουγεννιάτκες μελωδίες. 

Σύντομα θα αναρτήσουμε και την αφίσα μας. Εν τω μεταξύ αναμένουμε τις συμμετοχές για τα cupcakes στη φόρμα: https://forms.gle/SQEAyEPc3NfpTahS7 Επίσης, θέλουμε και μία μικρή βοήθεια για τη Γιορτή, οπότε όσοι γονείς ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ημέρα της Γιορτής, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους με ένα email, απαντώντας στο παρόν. 

Θα σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 11πμ.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων