Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Σινέ Βιβλιοθήκη: Κυριακή, 6.11, 17:30, ταινία "Το πέρασμα" / Δηλώστε συμμετοχή


Η πρώτη μας προβολή στον χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου μας θα γίνει τελικά αυτή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 18:00. 


Θα προβληθεί η  νορβηγική ταινία "Το πέρασμα” (The crossing(διάρκειας 100 λεπτών), η οποία κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Παιδικής Ταινίας στο 61o Zlin International Film Festival for Children and Youth. 


Η σκηνοθεσία είναι της Τζοάν Χέλγκελαντ, με πρωταγωνίστρια την Άννα Σοφία Σκάρχολτ.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

Είναι Δεκέμβριος του 1942 και η 10χρονη Γκέρντα με τον αδερφό της Ότο ζουν μια απίστευτη περιπέτεια όταν οι γονείς τους, μέλη της νορβηγικής αντίστασης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, συλλαμβάνονται την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα δύο αδέλφια μένουν μόνα τους και μια μέρα ανακαλύπτουν κρυμμένα σε μια ντουλάπα στο υπόγειό τους δύο μικρά εβραιόπουλα, την Σάρα και τον Ντάνιελ. Η Γκέρντα και ο Ότο καλούνται να ολοκληρώσουν την καλή πράξη που ξεκίνησαν οι γονείς τους….

 

Όσοι γονείς και παιδιά ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ταινία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 4.11 στη φόρμα εγγραφής πατώντας εδώ  ή στο τηλέφωνο 6977-195544.  Το όριο συμμετοχών για τις προβολές μας είναι τα 30 συνολικά άτομα.


Ώρα προσέλευσης μέχρι τις 17:30

 

Προσοχή, όταν δηλώνετε συμμετοχή το παιδί, εσείς ή και οι δύο μαζί σε κάποια από τις μηνιαίες μας δράσεις και τελικά δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε εγκαίρως μέσω του email του Συλλόγου, έτσι ώστε να μπορέσει στην θέση σας να έρθει κάποιο άλλο παιδί ή ενήλικας.



Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων