Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος στο Διευρυμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα.


1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                                        Βριλήσσια 02/09/2022

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος στο  Διευρυμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας έχει επιλεγεί για το νέο πιλοτικό πρόγραμμα Διευρυμένου Ωραρίου για τη σχολική χρονιά 2022-23. Για τον καλύτερο προγραμματισμό του σχολικού μας έτους, θα πρέπει να δηλωθεί στη Διεύθυνση  Π.Ε. Β΄ Αθήνας μέχρι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 ο αριθμός μαθητών/ τριών, που πρόκειται να φοιτήσουν στο προαιρετικό Διευρυμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα που θα λειτουργήσει 16:00 έως 17:30 μμ.                   

Παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες, οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση στο ολοήμερο πρόγραμμα και επιθυμούν επιμήκυνση ωραρίου, να υποβάλλουν από σήμερα 02/09/2022 έως και την Πέμπτη 08/09/2022 ΥΠΟΓΕΓΓΡΑΜΕΝΗ Υπεύθυνη Δήλωση ενδιαφέροντος για τη φοίτηση των παιδιών στο Διευρυμένο Ολοήμερο Σχολείο .

Η παραμονή  των μαθητών /τριών που θα επιλέξουν το Ολοήμερο Διευρυμένο Πρόγραμμα, θα είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθημερινά έως τις 17:30 μμ.

Όσοι γονείς έχουν δηλώσει ήδη τη συμμετοχή των παιδιών τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δε χρειάζεται να αποστείλουν νέα δήλωση, εφόσον δεν επιθυμούν την παραμονή των παιδιών τους στο σχολείο έως τις 17:30.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία των μαθητικών ομίλων είναι η συμμετοχή ΔΕΚΑ (10) μαθητών/τριών . Διαφορετικά ο όμιλος ΔΕΝ θα δημιουργηθεί. Αυτές τις ώρες ΔΕΝ προβλέπεται μελέτη μαθημάτων.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών λαμβάνει χώρα ή στις 15:50 μετά το πέρας της δεύτερης διδακτικής  ώρας της 2ης ζώνης, ή στις 17:30  με τη λήξη του προγράμματος. Ειδικά για φέτος 2022-23  δύναται η αποχώρηση και στις 14:55 μετά το πέρας της πρώτης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης.

Το έντυπο της Υπεύθυνης Δήλωσης θα το προωθήσετε συμπληρωμένο στο mail του σχολείου: mail@1dim-vriliss.att.sch.gr

Η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος  Διδασκόντων σας ευχόμαστε μία  όμορφη, δημιουργική νέα σχολική χρονιά!


***ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Η διευθύντρια

 

Καλογεράκη Ευαγγελία