Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Έναρξη σχολικής χρονιάς – Αγιασμός 2020

 


Αγαπητοί γονείς,

Ξεκινάμε όλοι μαζί μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά που ευχόμαστε και ελπίζουμε να κυλήσει ομαλά και ευχάριστα χάρις την αμέριστη συνεργασία όλων των πλευρών  εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων, φορέων και διοίκησης. Προσβλέπουμε μικροί και μεγάλοι στην υπομονή, αλληλεγγύη, καλή πίστη και καλή διάθεση. Στην εφαρμογή κανόνων και οδηγιών και στην ψυχραιμία. Όλα θα πάνε καλά, αντιμετωπίζοντας  κάθε δυσκολία με χαμόγελο και με μια δόση χιούμορ!

Ευχόμαστε αισιοδοξία και δύναμη!!!

Ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/ 9/ 2020 στις 11:00 π.μ.

Οι μαθητές/τριες των Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο από 10:30 π.μ. – 10:45 π.μ. αυστηρά χωρίς συνοδούς στο χώρο του σχολείου. Όσοι περιμένουν δεν θα συγχρωτίζονται και θα παραλάβουν τα παιδιά μετά το πέρας του αγιασμού. Τους μαθητές/τριες θα οδηγήσουν εκπαιδευτικοί στις αίθουσές τους.

Οι μαθητές της Α΄ τάξης με έναν συνοδό θα προσέλθουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου 10:45 π.μ. όπου θα παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού, θα γνωρίσουν τις δασκάλες τους  θα λάβουν οδηγίες και θα αποχωρήσουν.

Η προσέλευση στο χώρο του σχολείου θα γίνει από τρεις εισόδους: Φλωρίνης, Κύπρου και Δωδεκανήσου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές/τριες, τους εκπ/κούς και τους συνοδούς. Στο χώρο του σχολείου δεν μπορεί να εισέρχεται κανείς χωρίς μάσκα.

Την Τρίτη 15/9/2020 θα δοθούν τα βιβλία, οι μάσκες και τα παγουρίνια στους μαθητές.  Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα 8:15 – 13:15.

                                                            Από το σχολείο