Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση Μαρτίου 2017

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 όλοι οι μαθητές  θα τιμήσουν στις τάξεις τους την εθνική επέτειο του 1821 .Οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν στις 10.00π.μ. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 το σχολείο θα συμμετέχει  στην δοξολογία στον Ι. Ν. Αναλήψεως ( ΣΤ΄ τάξη – Σημαία) και στην  μαθητική παρέλαση (Ε΄& ΣΤ΄ τάξεις). Οι μαθητές/τριες θα ακολουθήσουν τις οδηγίες των Γυμναστών για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης.

Έξι μαθητές από το τμήμα ΣΤ2 εκπροσώπησαν το σχολείο μας στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού με θέμα «Οχήματα και μεταφορές του αύριο». Η ομάδα έφτιαξε ένα αυτο-οδηγούμενο ηλιακό-ηλεκτρικό όχημα και με αυτό προκρίθηκε για τον τελικό του διαγωνισμού ανάμεσα σε 100 σχολεία της Αττικής. Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Τελικός των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ.

                                Καλή επιτυχία & Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017  από ώρα 1.15΄μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου του Β΄τριμήνου για τις τάξεις Γ΄,Δ΄,Ε΄&ΣΤ΄. Επίσης  θα γίνει ενημέρωση και για την επίδοση των μαθητών /τριών των Α΄&Β΄τάξεων. Οι εκπαιδευτικοί των τάξεων θα βρίσκονται στις αίθουσές τους και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων στο γραφείο διδασκόντων. Στις αίθουσες, θα υπάρχει ένας ικανός αριθμός γονικών αδειών.

Συγχρόνως στην αίθουσα θεάτρου του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί «Παζάρι λαμπάδων» .Οι λαμπάδες είναι χειροποίητες, επιμελημένες από μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς-από φυσικό κερί, χόρτο, αποξηραμένα φρούτα, μυρωδικά!! Με την ανταπόκριση όλων, ευελπιστούμε να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε τη δράση που εξελίσσεται στο σχολείο  μας, εδώ και 8 εβδομάδες (παρασκευή γευμάτων για άπορες οικογένειες).


                                          Από τη διεύθυνση του σχολείου