Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση Μαρτίου 2024 (παρέλαση-έλεγχοι)

«Μάγεμα η φύσις κι όνειρο στην ομορφιά και χάρη,

η μαύρη πέτρα ολόχρυση και το ξερό χορτάρι…»

γράφει ο Διονύσιος Σολωμός αποτυπώνοντας την έκρηξη της άνοιξης.

Μήνας ποίησης ο Μάρτιος. Μήπως το έχουμε ξεχάσει; 


Την Παρασκευή 22/3/2024  ώρα 8.30-10.00 οι μαθητές της Ε΄ τάξης θα τιμήσουν την εθνική επέτειο 1821 με κεντρική εκδήλωση στην αίθουσα θεάτρου του σχολείου  παρουσία των γονέων τους. Η προσέλευση  των λοιπών μαθητών είναι προαιρετική καθώς θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση την προηγούμενη μέρα. Παρακαλείστε να φροντίσετε  για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

 

Τη Δευτέρα 25/3/2024 το σχολείο συμμετέχει στη δοξολογία στον Ι. Ν. Αναλήψεως (ΣΤ΄ τάξη - σημαία) και στη μαθητική παρέλαση (Ε΄ & ΣΤ΄ τάξεις). Οι μαθητές/τριες θα ακολουθήσουν τις οδηγίες των γυμναστών για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης (μόλις γίνει η ανακοίνωση από τον Δήμο για το πρόγραμμα της ημέρας).

 

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας του Δήμου μας, επιθυμώντας να βοηθήσει στην πρόληψη και θεραπεία των ορθοπεδικών παθήσεων των παιδιών, συνεργάζεται με την ειδική επιστημονική ομάδα του Δρ. Θεόδωρου Γρίβα για τον έλεγχο των παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης. Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 26/3/2024 και ώρα 10:00-10:30, θα γίνει ενημέρωση στους μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων από τον Δρ. Θεόδωρο Γρίβα για τον προληπτικό ορθοπεδικό έλεγχο.

 

Την Τετάρτη 27/3/2024 και από ώρα 13:20 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου Β΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄. Η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών/τριών των Α΄ και Β΄ τάξεων θα γίνει στην προκαθορισμένη συνάντηση την 1η εβδομάδα του Απριλίου. Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα βρίσκονται στις αίθουσές τους και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα βρίσκονται στο γραφείο διδασκόντων. Βεβαιώσεις γονικών αδειών θα δίνονται στο γραφείο από την υποδιευθύντρια.

 

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 15:15 στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11), θα γίνει προβολή της ταινίας Le tableau για μαθητές δημοτικού. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις εκπαιδευτικούς Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας  εκπαίδευσης του Δήμου Βριλησσίων και όμορων δήμων στο πλαίσιο του εορτασμού της Γαλλοφωνίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων, της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας.

Ώρα προσέλευσης: 15:00. 

 

Από τη Διεύθυνση του σχολείου