Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Έναρξη σχολικής χρονιάς - Αγιασμός 2021

 


 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων

  Αγαπητοί γονείς,

 Η σχολική χρονιά που ξεκινά ευχόμαστε κι ελπίζουμε να κυλήσει ομαλά κι ευχάριστα με την αμέριστη συνεργασία όλων των πλευρών εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων, φορέων και διοίκησης. Από όλους μικρούς και μεγάλους χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή, αλληλεγγύη και καλή διάθεση. Προϋπόθεση πάντα είναι η εφαρμογή κανόνων και οδηγιών. Όλα θα πάνε καλά αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες με χαμόγελο και μία δόση χιούμορ!

 Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/9/2021 και ώρα 8:30 π.μ.. Όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου υποχρεωτικά με μάσκα και επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (self) τεστ, το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν.

Στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα, τα self-test θα πραγματοποιούνται δύο φορές, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

 Η είσοδος στο χώρο του σχολείου θα γίνει από τρεις εισόδους: Φλωρίνης, Κύπρου, Δωδεκανήσου.

 Οι μαθητές/τριες των Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ & Στ΄ τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο 8.00π.μ - 8.15π.μ. αυστηρά χωρίς συνοδούς. Οι συνοδοί θα περιμένουν εκτός σχολείου για να παραλάβουν τα παιδιά μετά το πέρας του Αγιασμού. Όσοι περιμένουν δεν θα συγχρωτίζονται. Τους μαθητές/τριες θα οδηγήσουν οι εκπαιδευτικοί στις αίθουσες τους.

 Οι μαθητές της Α΄ τάξης με έναν συνοδό θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του σχολείου 8:15π.μ. όπου θα παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού, θα γνωρίσουν τις δασκάλες τους, θα λάβουν οδηγίες και θα αποχωρήσουν. 

 Την Τρίτη 14/9/2021 θα δοθούν τα βιβλία. Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα 8:15 - 13:15.

Την Τετάρτη 15/9/2021 θα λειτουργήσει κανονικά: πρωινή ζώνη, πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα έως τις 4:00μ.μ.

 

                                                                                                                                                  

                                                                                                                                    Καλή Χρονιά!!!

Από το σχολείο