Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση Μαΐου 2020


1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ           

                        ΜΑΪΟΣ 2020                                                                              
                                                                                                 
Αγαπητοί γονείς

Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι για μας η επικοινωνία, η συνεργασία και η ενημέρωση…
Στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι, αυτό καθίσταται αρκετά δύσκολο μετά την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και συγχαίρω τη μεγάλη προσπάθεια των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, των μαθητών και την αμέριστη δική σας ανταπόκριση.
Επειδή κάθε μέρα έρχονται εγκύκλιοι, οδηγίες κλπ και θα πρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα για την καλή λειτουργία του σχολείου και για φέτος αλλά και για του χρόνου, θα ήθελα να βρίσκεστε σε ετοιμότητα ώστε να γίνει σωστός προγραμματισμός για τη λήξη της χρονιάς και την έναρξη της επόμενης. Βοηθήστε με σ’ αυτό…


Προγραμματισμός

·         Ολοήμερο πρόγραμμα σχ. έτος 2020-2021, η σχετική αίτηση θα δοθεί από το σχολείο, όταν έρθει η εγκύκλιος από το Υπουργείο. Θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου από όπου θα πάρετε το έντυπο. Τα συμπληρωμένα έντυπα μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαιώσεις εργασίας), θα συγκεντρωθούν στο σχολείο στις ημερομηνίες που θα σας ανακοινώσουμε.

·         Δεύτερη Ξένη Γλώσσα η σχετική αίτηση αφορά τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Ε΄ τάξη και στην Α΄ Γυμνασίου το επόμενο έτος. Οι δηλώσεις συγκεντρώνονται ήδη. Παρόλο που έχουμε στείλει το έντυπο πολύ νωρίς, δεν ανταποκρίθηκαν όλοι. Και για το Δημοτικό και για το Γυμνάσιο είναι απαραίτητο να έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 για να γίνει ο απαιτούμενος προγραμματισμός.

·         Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρώνουν οι μαθητές της Γ΄ τάξης, που θα φοιτήσουν στην Δ΄ τάξη του χρόνου. Το έντυπο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου, αλλά υπάρχει και στο διαδίκτυο… Τα έντυπα θα συγκεντρωθούν με την έναρξη της επόμενης χρονιάς.

Σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου έγινε η παραλαβή των βιβλίων για το επόμενο έτος, αλλά τα παλιά μας βιβλία τα κρατάμε όλοι!

 Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στην Α΄ τάξη Δημοτικού και θα διαρκέσουν έως τις 29 Μαΐου 2020. Η εγκύκλιος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου και στον πίνακα ανακοινώσεων.

Ο σύλλογος γονέων θα βρίσκεται στο σχολείο σήμερα και αύριο το απόγευμα 19:30 με 21:00 για να παραλάβετε τα φωτογραφικά πακέτα.

Έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου οι εγκύκλιοι και οι διαδικασίες εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη των Πειραματικών, Μουσικών και Καλλιτεχνικών Γυμνασίων.

Επίσης η βιβλιοθήκη περιμένει πίσω τα βιβλία της! Μη τη στενοχωρούμε!

«Ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει,
όταν είσαι απασχολημένος κάνοντας άλλα σχέδια….»
John Lennon
                                    
  Από τη Διεύθυνση