Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Σινέ Βιβλιοθήκη & Εκδήλωση / Ιανουάριος 2020

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, 17:30-19:45 σας καλούμε στη βιβλιοθήκη για την προβολή της ταινίας μας. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση του Ιανουαρίου που θα είναι εμπνευσμένη από το θέμα της ταινίας. Η ταινία και το εικαστικό εργαστήρι που θα ακολουθήσει απευθύνεται σε παιδιά Α’ & Β΄Δημοτικού.

Η ταινία που θα προβληθεί είναι "Τα φανταστικά ιπτάμενα βιβλία του κ. Μόρρις Λέσμορ» του συγγραφέα Γουίλιαμ Τζοϋς που έγινε ταινία κινουμένων σχεδίων το 2012 από τον ίδιο τον συγγραφέα και τον Μπράντον Όλντεμπουργκ. Η ταινία βραβεύθηκε με Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους αλλά και ακόμη 14 βραβεία. Η ταινία δημιουργήθηκε με μικτές τεχνικές στον υπολογιστή, μινιατούρες και ζωγραφικής στο χέρι.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

Ο Μόρρις Λέσμορ αγαπούσε. Τις λέξεις, τις ιστορίες, τα βιβλία. Η ζωή του η ίδια ήταν ένα βιβλίο που το έγραφε κάθε μέρα ο ίδιος, χαρές, λύπες, όσα ήξερε, όσα έλπιζε. Όμως μια μέρα, ο ουρανός σκοτείνιασε. Ο αέρας φυσούσε μανιασμένος. Και σκόρπισε τα πάντα, όλα όσα ήξερε ο Μόρρις, ακόμα και τις λέξεις του βιβλίου του. Κι όλα χάθηκαν μακριά. Όπως χάνονται σε έναν τυφώνα.
Διάρκεια: 15 λεπτά.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 24.1 ΕΔΩ ή στο κινητό: 6977-195544.

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 20. Θα τηρηθεί σειρά συμμετοχής. Θα λάβετε μέσω email την επιβεβαίωση της συμμετοχής του παιδιού.

Ώρα προσέλευσης μέχρι τις 17:15


Παρακαλείστε, όταν δηλώνετε συμμετοχή το παιδί, εσείς ή και οι δύο μαζί σε κάποια από τις μηνιαίες μας δράσεις και τελικά δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε εγκαίρως μέσω του email του Συλλόγου, έτσι ώστε να μπορέσει στην θέση σας να έρθει κάποιο άλλο παιδί ή ενήλικας.


ΟΜΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ