Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

1.12.19 - Μαγειρεύουμε με την Κοινωνική Κουζίνα / Δωρεά τροφίμων

Αγαπητοί γονείς,

μπαίνοντας σε γιορτινή διάθεση, βάζουμε στην άκρη όσα μας στενοχώρησαν και ετοιμαζόμαστε για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου την Κυριακή 15.12, το πρωί. Για αυτή θα σας ενημερώσουμε στη συνέχεια, αλλά ελπίζουμε να βάλετε τη συμμετοχή τη δική σας και του παιδιού στο οικογενειακό σας πρόγραμμα.

Αυτήν όμως την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 10:00-12:00 στο Πάρκο Μπακογιάννη, εμείς, ο Σύλλογος Γονέων και τα παιδιά του σχολείου θα μαγειρέψουμε μαζί με την "Κοινωνική Κουζίνα-Ο Άλλος Άνθρωπος" για τους συνανθρώπους μας στα Βριλήσσια που έχουν ανάγκη ένα νόστιμο, ζεστό πιάτο φαγητό! 

Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή σας για τα υλικά, αλλά και για το μαγείρεμα την Κυριακή 1.12.  

Έως και την Παρασκευή 29.11 θα συγκεντρώνουμε τα ακόλουθα τρόφιμα στις τάξεις:
  • κριθαράκι
  • μακαρονάκι
  • πελτέ ντομάτας
  • ντοματάκια κονκασέ
  • ελαιόλαδο
Ο Σύλλογος θα καλύψει την απαιτούμενη ποσότητα σε κοτόπουλο, κρεμμύδια και ψωμί για τις 50 μερίδες που θα προσφερθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία. Από τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, όσα περισσέψουν θα προσφερθούν στην Κοινωνική Κουζίνα για τα υπόλοιπα μαγειρέματα του μήνα, τα οποία πάντα προσφέρονται σε αστέγους και απόρους σε όλη την Αθήνα. 

Την Κυριακή 1.12, στις 10:00 θα σας περιμένουμε στο Πάρκο Μπακογιάννη για να κόψουμε τα υλικά, να ανακατέψουμε την μεγάλη μαρμίτα με το νόστιμο φαγητό και να συσκευάσουμε τις 50 μερίδες που θα δοθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση,

το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων