Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση για τη Σχολική Βιβλιοθήκη / Ανοιχτή για γονείς & παιδιά το Σάββατο 5.10, 10:00-13:00

Ενημέρωση για τη Σχολική Βιβλιοθήκη

Αγαπητοί καλησπέρα σας και καλό μήνα!

Η Σχολική μας Βιβλιοθήκη λειτουργεί ήδη από εχθές για τα παιδιά και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, θα ανοίξει για γονείς και παιδιά, 10:00-13:00
Με την αφορμή αυτή, καλωσορίζουμε τα παιδιά και τους γονείς της Α' τάξης στο σχολείο μας και στην Βιβλιοθήκη μας και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τη Βιβλιοθήκη μας μαζί με τα παιδιά σας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 10:00-13:00, για μία πρώτη γνωριμία με τον χώρο (που βρίσκεται στον 2ο όροφο του σχολείου) και τις δράσεις της Βιβλιοθήκης, για να δανειστείτε βιβλία που μπορείτε να τα διαβάσετε μαζί με τα παιδιά σας και για να μας δώσετε την ευκαιρία να τα καλοδεχτούμε!  

Η Δανειστική μας Βιβλιοθήκη λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια, αριθμεί 4.500 τίτλους και 35 κατηγορίες θεμάτων και λειτουργεί τόσο στο πλαίσιο των ωρών του σχολείου, όσο και το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, προκειμένου να έχουν και οι γονείς τη δυνατότητα να την επισκεφθούν μαζί με τα παιδιά τους. 

Για τη σχολική χρονιά 2019-2020, το ωράριο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης είναι το εξής:

1. Κάθε Δευτέρα & Τρίτη 09:00-13:15 - οι επισκέψεις γίνονται ανά τμήμα με τη συνοδεία του δασκάλου

2. Το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα,από τις 10:00-13:00 - για την επίσκεψη γονέων και παιδιών

3. Τις ώρες των εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (που διοργανώνονται από την Ομάδα Βιβλιοθήκης):
     α) προβολές ταινιών (μία κάθε μήνα) *
     β) η εκδήλωση του μήνα (με διαφορετικό θέμα και ηλικία παιδιών στα οποία απευθύνεται) *
*για τις εκδηλώσεις αυτές, θα ενημερώνεστε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με email, από τους πίνακες ανακοινώσεων έξω από τις εισόδους του Σχολείου και από το site του σχολείου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε μαζί με τα παιδιά σας, το επόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου 10:00-13:00 για να μάθετε ακόμη περισσότερα για τη Βιβλιοθήκη μας και τις δράσεις της και να διαλέξετε μέσα από τα 4.500 βιβλία, εκείνο που θα ταξιδέψει τα παιδιά αλλά και -γιατί όχι;- εσάς για τις επόμενες ημέρες.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της Ομάδας Βιβλιοθήκης ή θέλετε να μας στείλετε τις ιδέες σας, περιμένουμε email σας στο: vivlio1odim@gmail.com . 

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα της Βιβλιοθήκης


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων