Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Προβολή της ταινίας "Τα παιδιά της χορωδίας”, Κυριακή 3/11/19 στις 17:30

Αγαπητοί γονείς,

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 17:30 θα γίνει στη Βιβλιοθήκη του Σχολείου η προβολή της ταινίας "Τα παιδιά της χορωδίας”. Η ευρωπαϊκή ταινία φαινόμενο που έκοψε περισσότερα από 10.000.000 εισιτήρια μόνο στη Γαλλία το 2004. Υποψήφια για 2 Όσκαρ το 2005 (Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και Μουσικής). Κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου της Αθήνας. 

 TaPaidiaTisXorodias.jpg
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:
Το 1948, ο Ματιέ, ένας άνεργος δάσκαλος μουσικής, βρίσκει δουλειά ως επιτηρητής σε επαρχιακό σωφρονιστικό οικοτροφείο ανηλίκων. Παρά τις αντιρρήσεις του αυταρχικού διευθυντή, οργανώνει μια χορωδία, διδάσκοντας στους μαθητές του τη μαγεία και τη δύναμη της μουσικής, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα. 
Συμπαραγωγή Γαλλίας, Ελβετίας και Γερμανίας, 2004 σε σκηνοθεσία Κριστόφ Μπαρατιέ. Διάρκεια: 95 λεπτά.

Η ταινία απευθύνεται σε παιδιά από Γ' έως και ΣΤ' τάξη.

Όσοι γονείς και παιδιά ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ταινία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά για κάθε συμμετοχή γονέα ή παιδιού τη φόρμα https://forms.gle/sadTrtDB4LVASdL49  ή στο τηλέφωνο: 6977-195544.

Όριο συμμετοχών για τις προβολές μας: 30 άτομα συνολικά. Στις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ώρα προσέλευσης μέχρι τις 17:15

Παρακαλείστε, όταν δηλώνετε συμμετοχή το παιδί, εσείς ή και οι δύο μαζί σε κάποια από τις μηνιαίες μας δράσεις και τελικά δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε εγκαίρως μέσω τουemail του Συλλόγου, έτσι ώστε να μπορέσει στην θέση σας να έρθει κάποιο άλλο παιδί ή ενήλικας.

ΟΜΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ