Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοίνωση Δεκεμβρίου 2018


1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                                                   Δεκέμβριος 2018

 Αγαπητοί γονείς,

 Η σχολική μονάδα λειτουργεί ήδη πλήρης και σε πολλά επίπεδα! Ευχαριστούμε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για τη συνεργασία και τη συνεισφορά του στην ολοκλήρωση της υλικοτεχνικής υποδομής  του σχολείου. Ευχόμαστε καλή θητεία στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Μήνας προσφοράς και αγάπης αυτός που διανύουμε! Θα ενισχύσουμε το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας συγκεντρώνοντας συγκεκριμένα είδη ανά τάξη μέχρι την  Τρίτη 11/12/2018.

Α΄ ΤΆΞΗ
όσπρια
Δ΄ ΤΑΞΗ
αλεύρι - ρύζι
Β΄ ΤΑΞΗ
Μπισκότα-δημητριακά (corn flakes)
Ε΄ ΤΑΞΗ
κονσέρβες   γάλακτος
ή ντοματοπελτέ
Γ΄ ΤΑΞΗ
χριστουγεννιάτικες λιχουδιές
ΣΤ΄ ΤΑΞΗ
Είδη υγιεινής χαρτιά υγείας οδοντόπαστες

Στο σχολείο συγκεντρώνουμε ήδη καπάκια πλαστικά για αναπηρικά καροτσάκια. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! «Στείλε και εσύ ένα καπάκι κάνε δώρο καροτσάκι!» Επίσης γίνεται ανακύκλωση μπαταριών. Τα παιδιά άλλωστε διαθέτουν πολλές μπαταρίες για ανακύκλωση…


Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Δεκεμβρίου 2018

Δευτέρα 17/12/2018 μετά το πέρας των μαθημάτων θα γίνει ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών/τριών όλων των τάξεων και παράδοση των ελέγχων προόδου του Α΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄& Στ΄. Η ενημέρωση θα ξεκινήσει 13.15΄.

 Τετάρτη 19/12/2018 οι μαθητές/τριες θα εκκλησιαστούν στον Ιερό Ναό Αναλήψεως και όσοι επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.

 Πέμπτη 20/12/2018 οι Α΄ και  Β΄ τάξεις θα μας μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων, παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θέμα:  «Χριστουγεννιάτικη Φαντασία».     Ώρα 6 μ.μ.

Η Γ΄τάξη θα συμμετέχει τραγουδώντας στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων που θα γίνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, καθώς και την Παρασκευή 21/12/2018 θα πλαισιώσει την γιορτή των Α΄ και Β΄ τάξεων με χριστουγεννιάτικα κάλαντα.. Συμμετέχοντας στις γιορτινές εκδηλώσεις, ομάδα εθελοντών της βιβλιοθήκης θα διαβάσει αποσπάσματα από χριστουγεννιάτικα διηγήματα στα τμήματα!

«Στο δέντρο κρέμασα ευχές, αντί να βάλω μπάλες και εύχομαι καλές γιορτές, καλύτερες πό  τσ’άλλες! Κρητική μαντινάδα»

                                                                    Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων