Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου Γονέων (Κυριακή, 16/12/2018, στις 11:00 π.μ.)

Σας περιμένουμε την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, στις 11:00 στο σχολείο μας για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου Γονέων

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 11:00-14:30 τα παιδιά στολίζουν το δέντρο του σχολείου με τις ευχές τους, τραγουδούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φτιάχνουν στολίδια και γλυκάκια και παίζουν παιχνίδια στην αυλή με γιορτινά στολίδια! 
Επίσης, κατά τη διάρκεια της γιορτής θα μπορείτε να παραλάβετε τις φωτογραφίες των παιδιών σας, το πακέτο δηλαδή της ετήσιας φωτογράφησης, το οποίο κοστίζει 10Ευρώ.
Είναι ευπρόσδεκτα τα γλυκά, οι χυμοί και τα νεράκια από τους γονείς, για να έχουμε και έναν μικρό μπουφέ κατά τη διάρκεια της γιορτινής ημέρας.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους στη γιορτή μας και σας παρουσιάζουμε τις όμορφες, πολύχρωμες, γιορτινές δράσεις που θα λάβουν χώρα:

1.   Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από τους μαθητές της Γ’ Δημοτικού, συνοδεία της μουσικού κας Μαρίας Παπαλεξάτου.
2.   Τα «Αστέρια των Ευχών», γεμάτα με τις ευχές των παιδιών μας θα στολίσουν και φέτος το δέντρο μας. Το κάθε αστεράκι από το Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος κοστίζει 2 Ευρώ. Ελπίζουμε με τη βοήθειά σας να πουλήσουμε τα 250 αστεράκια που έχουμε παραγγείλει! Τα χρήματα θα κατατεθούν στο Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος για την πραγματοποίηση της ευχής ενός παιδιού με πολύ σοβαρή ασθένεια. Μετά τις γιορτές θα σας ενημερώσουμε για την ευχή που πραγματοποιήθηκε από το σχολείο μας.
3.   «Σου χαρίζω το παιχνίδι μου!» Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να δωρίσουν ένα παιχνίδι που δε χρειάζονται πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Τυλίξτε το στο σπίτι και αφήστε το κάτω από το στολισμένο μας δέντρο στο σχολείο με μία καρτούλα από το παιδί «Σου χαρίζω το παιχνίδι μου. Όνομα παιδιού».Ένα άλλο παιδί, από εκείνα που υποστηρίζει η «Κοινωνική Κουζίνα-Άλλος Άνθρωπος» θα χαμογελάσει μόλις το διαβάσει!
4.   Στο εργαστήρι χειροτεχνίας τα παιδιά παρέα με τους γονείς θα φτιάξουν  φτιάχνουν στολίδια για το δέντρο
5.   Στο μικρό μας εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, τα παιδιά θα φτιάξουν μικρά, νόστιμα γλυκάκια! Δεν ξέρουμε εάν προλάβετε οι γονείς να τα δοκιμάσετε όμως…
6.   Στο bazaar μας, μπορείτε να αγοράσετε χειροτεχνίες φτιαγμένες με αγάπη και γέλιο από όλα τα παιδιά, όλων των τάξεων! Οι χειροτεχνίες φτιάχτηκαν μέσα στον Δεκέμβρη με τη βοήθεια της εικαστικού κας Μαρούλας Τσιρογιάννη, αλλά και των δασκάλων των τάξεων.
7.   Παιχνίδια αθλητικά με διάφορα χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ θα γίνονται στο προαύλιο από τον κο Φώτη Μάντζιο, γυμναστή του σχολείου μας!
8.   Χριστουγεννιάτικα βιβλία θα σας περιμένουν στην αγαπημένη μας βιβλιοθήκη που θα είναι ανοιχτή12:00-13:30
9.     Παιδιά και μεγάλοι θα μαγειρέψουμε στο μεγάλο καζάνι που θα φέρει η Κοινωνική Κουζίνα-Ο Άλλος Άνθρωποςσχεδόν 200 μερίδες φαγητού! Στη συνέχεια, το φαγητό θα μοιραστεί από την Κοινωνική Υπηρεσία στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.
10.  Το κυλικείο του σχολείου μας θα είναι ανοιχτό για ζεστά ροφήματα, ζεστό κρασί για τους μεγάλους, για τα περίφημα σουβλάκια και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δασκάλους για την υποστήριξη των παιδιών στις κατασκευές για το bazaar και ειδικά στην κα Μαρία Παπαλεξάτου, την κα Μαρούλα Τσιρογιάνη και τον κο Φώτη Μάτζιο για την πολύτιμη συνδρομή τους!

Ραντεβού την Κυριακή 16.12, στις 11:00 με γιορτινή διάθεση!

Σας ευχαριστούμε!

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων