Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Όλοι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, 10:30-13:30 στο σχολείο μας !

1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Αγαπητοί γονείς, 


Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σας καλούμε να μοιραστούμε τη δύναμη της ευχής και να στολίσουμε το σχολείο μας με τις ευχές των παιδιών μας, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του Make a Wish/Κανε-Μια-Ευχή-Ελλάδος για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών που παλεύουν για τη ζωή τους.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, 10:30-13:30 στο σχολείο μας! 
-ΘΑ ξεκινήσουμε με γιορτινά τραγούδια από τα παιδιά της Γ΄Δημοτικού, συνοδεία της μουσικού του σχολείου μας, την οποία και ευχαριστούμε!

- Θα στολίσουμε το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας με τα Αστέρια της Ευχής, τα χάρτινα αστέρια του Κάνε Μια Ευχή πάνω στα οποία θα γράψουμε τις ευχές μας. Το κάθε χάρτινο Αστέρι κοστίζει 2 Ευρώ και τα χρήματα θα κατατεθούν στο Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος. Μετά τις γιορτές θα σας ενημερώσουμε για το όνειρο που πραγματοποιήθηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το σχολείο μας.

- Θα  φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικα στολίδια, με τα χρώματα και τη λάμψη των γιορτών, για να πουληθούν στο Bazaar του σχολείου την ημέρα των βαθμών, μαζί με τις χειροτεχνίες που φτιάχνουν ήδη τα παιδιά στην τάξη. Τριάντα από τα στολίδια αυτά θα χαριστούν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας στα παιδιά του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων. (παράκληση να φέρετε και εσείς τα βασικά σύνεργά σας, ψαλίδια, μαρκαδόρους, κόλλες κ.λπ.)

- Θα ζωγραφίσουμε ευχετήριες κάρτες για τους ηλικιωμένους μοναχικούς ανθρώπους που εξυπηρετούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, για να τους στείλουμε πολλές, ζεστές παιδικές ευχές και χαμόγελα

- Θα διαβάσουμε Χριστουγεννιάτικα βιβλία στη βιβλιοθήκη μας που θα είναι ανοιχτή για αυτόν τον σκοπό (όχι όμως για δανεισμό)

- Θα δούμε μία Χριστουγεννιάτικη ταινία στον χώρο της βιβλιοθήκης, με πολλή φαντασία και ακόμη περισσότερο χιόνι!

- Θα συγκεντρώσουμε παιχνίδια που δε χρειαζόμαστε πια, για να τα χαρίσουμε στα παιδιά που υποστηρίζονται από την Κοινωνική Κουζίνα-Ο Άλλος Άνθρωπος (παράκληση τα παιχνίδια να είναι σε καλή κατάσταση)

Ελάτε να γράψουμε τις ευχές μας στα αστέρια, μικροί και μεγάλοι και να στολίσουμε το σχολείο μας με αυτές για μια νέα, δημιουργική χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία, με δύναμη και έμπνευση από τα παιδιά.


Ραντεβού την Κυριακή 10.12, στις 10:30 με γιορτινή διάθεση!

Σας ευχαριστούμε!

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων