Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Επίσκεψη 3 συγγραφέων παιδικών βιβλίων στο σχολείο (6 και 7 Απριλίου)

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου που ήταν εχθές 2 Απριλίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα επισκεφθούν το σχολείο μας 3 συγγραφείς:

- η κα Αμάντα Μιχαλοπούλου, η οποία με αφορμή το βιβλίο "Έρχεται ο Ίνξορ" θα συζητήσει για τη διαφορετικότητα με τα παιδιά της Ε΄Δημοτικού (Παρασκευή 7 Απριλίου)

-η κα Κατερίνα Ζέρβη, συγγραφέας του βιβλίου "Αρχαιολόγος από Κούνια", η οποία θα παρουσιάσει τη μαγεία της αρχαιολογίας στα παιδιά της Γ΄Δημοτικού (Πέμπτη 6 Απριλίου) και 

-η κα Ελένη Μπακογεώργου, η οποία θα παίξει με τα παιδιά της Α΄και Β΄Δημοτικού με αφετηρία το βιβλίο "Η ισχυρή μύτη του Νέστορα Ασημομύτη" (Πέμπτη 6 Απριλίου).

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα αγοράσει από 2 αντίτυπα για κάθε τάξη, προκειμένου να μείνουν μετά στη βιβλιοθήκη. 
Για όσους όμως θα ήθελαν να τα προσθέσουν στην παιδική βιβλιοθήκη τους, σημειώνουμε ότι τα βιβλία κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Επίσης, μετά το Πάσχα, θα διοργανώσουμε όπως πέρσι την Ανταλλαγή Βιβλίων για να φέρουν τα παιδιά όσα βιβλία τους θα ήθελαν να ανταλλάξουν με τους συμμαθητές τους. Έτσι οι διακοπές του Πάσχα αποτελούν και μια ευκαιρία για ξεκαθάρισμα της βιβλιοθήκης μας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
1ο Δημοτικι Σχολείο Βριλησσίων