Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Δεκεμβρίου 2015

                                                                        
                                                                                                                                                         Αγαπητοί   γονείς
Είμαστε κιόλας στο Δεκέμβριο! Όλο αυτό το διάστημα έγιναν προσπάθειες να συμπληρώσουμε  τις ελλείψεις μας σε διδακτικό προσωπικό  και να ολοκληρώσουμε το ωρολόγιο πρόγραμμα με τις λιγότερες αρρυθμίες. Επιδείξαμε, αναμφισβήτητα, και από τις δυο πλευρές σύνεση και υπομονή για να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και απρόβλεπτες συνθήκες  και μ’ αυτό το γνώμονα θα κινηθούμε από δω και πέρα! Σύμμαχός μας, αυτή την εποχή, ο φθινοπωριάτικος ήλιος που μας συντρόφευε και μας έδινε ελπίδα. Όμως, ο χειμώνας  είναι προ των πυλών και η ανάγκη για ζεστασιά αυξάνεται…
Ο καλύτερος τρόπος  για να νιώσεις  χαρά, είναι να προσπαθήσεις να δώσεις χαρά σε κάποιον άλλον… Έτσι για φέτος και με τη δική σας αρωγή θα ενισχύσουμε το αναρρωτήριο Πεντέλης. Γι αυτό το λόγο θα συγκεντρώσουμε στο σχολείο πάνες μιας χρήσεως τύπου pampers Νο 3, 4, 5 μόνο με το αυτοκόλλητο -όχι άλλου τύπου- και γάλατα ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ και NOULAC  από 6 μηνών (από Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου). Επίσης οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης  θα παρασκευάσουν  γλυκά  και θα τα προσφέρουν  στο ίδρυμα!
Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 οι μαθητές/ τριες θα εκκλησιαστούν στον Ιερό Ναό Αναλήψεως και όσοι επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν. Την ίδια μέρα, μετά το πέρας των μαθημάτων, θα γίνει ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών/τριών  και παράδοση των ελέγχων προόδου του Α΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ΄,Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄. Θα γίνει επίσης ενημέρωση γονέων για τους μαθητές των Α΄& Β΄ τάξεων από 13:30 μ.μ.
Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 θα ολοκληρωθεί  ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου (προσφορά φυσικού δέντρου από το Σύλλογο αιμοδοτών η «Αλληλεγγύη») από τους μαθητές & μαθήτριες των Α΄& Β΄ τάξεων  με τραγούδια και παραμύθια.  Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου θα «γεμίσουν» το δέντρο με τις ευχές και τις επιθυμίες τους!
Με την ελπίδα ότι όλοι θα ανταποκριθούμε σ’ αυτό το κάλεσμα για να δώσουμε νόημα στις μέρες που έρχονται σας ευχόμαστε  «ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ».
Όποιος δεν έχει τα Χριστούγεννα στην καρδιά του δεν θα τα βρει ποτέ κάτω απ’ ένα δέντρο!  dam Smith )                   
                                                                                             Από τη Διεύθυνση του σχολείου