Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014

         
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
         1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
  Φλωρινης 24, Βριλησσια Τ.Κ 15235
   Τηλ.: 210-8045965 Φαξ:  210-8045323



 Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά και ευχόμαστε σε όλους, ιδιαιτέρως στους μαθητές της Α’ τάξης, δύναμη, υγεία και καλή πρόοδο.

  Σκοπός του Συλλόγου είναι να προσφέρει στα παιδιά, συμπληρωματικά με τον κυρίαρχο ρόλο του διδακτικού προσωπικού, μια όσον το δυνατόν εποικοδομητική και ευχάριστη σχολική χρονιά, όπως επίσης και να προβαίνει στην κάλυψη των  αναγκών του σχολείου σε υλικοτεχνική υποδομή, λειτουργώντας συμπληρωματικά και παράλληλα  με τις αρμοδιότητες  του Υπουργείου και του Δήμου.

  Θα θέλαμε να επισημάνουμε την αναγκαιότητα της συμμετοχής ΟΛΩΝ στις δράσεις του Συλλόγου, αφού μέσω αυτού του οργάνου μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα μας απασχολούν σε σχέση με τα παιδιά μας.

  Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 μμ θα συγκληθεί Τακτική Γενική Συνέλευση και οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες προκειμένου να ενημερωθούμε για τις δράσεις και για τα προβλήματα που απασχολούν το σχολείο μας, ώστε να συναποφασίσουμε τον τρόπο επίλυσής τους.

  Για την πραγματοποίηση των δράσεων αλλά και των σκοπών του Συλλόγου μας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανταπόκριση στην εκπλήρωση των οικονομικών μας υποχρεώσεων, που ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ ανά οικογένεια ετησίως.

  Είναι σε όλους γνωστό πως η ετήσια συνδρομή είναι το μοναδικό έσοδο του Συλλόγου μας. Σ΄ αυτήν στηριζόμαστε προκειμένου αρκετές φορές να καλύψουμε ανάγκες, που δυστυχώς δεν μπορούν απ’ αλλού να καλυφθούν και αφορούν θέματα καθαριότητας, ασφαλείας και αρτιότερου εξοπλισμού, ως εκ τούτου, τα χρήματα που καταβάλλουμε ως γονείς, επιστρέφουν πάντα προς όφελος των παιδιών μας.
   Την χρονιά που πέρασε ο Σύλλογος έφτιαξε τον παλιό projector και αγόρασε ένα καινούργιο projector EPSON με τη βάση του. Επίσης χρηματοδότησε την επέκταση της εξέδρας του θεάτρου και τοποθέτησε όλο το σύστημα φωτισμού,  επιδιόρθωσε σε το ηχοσύστημα, τα ηχεία, τις βάσεις, έφτιαξε τα ηλεκτρολογικά, έβαψε την αίθουσα εκδηλώσεων, αγόρασε τα DVD για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, αγόρασε και έφτιαξε τις βρύσες στις τουαλέτες και τα καζανάκια, επισκεύασε τις σπασμένες κλειδαριές του σχολείου (εσωτερικά) και της εξώπορτας (Δωδ/σου), αγόρασε θερμικό πλαστικοποιητή και χρηματοδότησε τη φροντίδα του κήπου. Τέλος  χορήγησε δώρα στην πρώτη τάξη στην αρχή της χρονιάς και στους μαθητές της έκτης δημοτικού στο κλείσιμο της χρονιάς.  Επίσης διοργάνωσε διάφορες εκδηλώσεις πολιτιστικού και μορφωτικού περιεχομένου.

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείου υπό την αιγίδα του Συλλόγου λειτουργούν η θα λειτουργήσουν μαθήματα πιάνου, κιθάρας, ντραμς, μοντέρνου χορού, μπαλέτο, Αργεντινικου τάνγκο (για ενήλικες), Αγγλικά, Γαλλικά, αρχαίων Ελληνικών, δημιουργικής γραφής και εικαστικά – ζωγραφική.

Με την καταβολής της ετήσιας συνδρομής, το ΔΣ του Συλλόγου θα παράσχει σε κάθε μέλος την ομαδική φωτογραφία του τμήματος του/των παιδιού/ών. 

Προς τούτο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η ομαδική φωτογράφηση των τμημάτων των μαθητών του σχολείου μας.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι σχετικά με τις δραστηριότητες του  Συλλόγου, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του σχολείου http://1odimotikovrilission.blogspot.gr/ στην οποία θα βρείτε όλα μας τα νέα.

Επίσης, στο e-mail μας 1odimotikovrilission@gmail.com δεχόμαστε τους προβληματισμούς σας, υλικό που πιθανόν θέλετε να μοιραστείτε, τις παρατηρήσεις και την κριτική σας, τις ιδέες σας, τα νέα σας, αλλά και ό,τι νομίζετε πως αξίζει να δημοσιευθεί.

Ευχόμαστε μια δημιουργική σχολική χρονιά στα παιδιά μας,
ΥΓΕΙΑ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε όλους μας

Με Εκτίμηση

ΤΟ   Δ.Σ

 .................................................................................................................................

Όποιοι γονείς για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμούν το παιδί τους να φωτογραφηθεί, παρακαλούνται να μας το γνωστοποιήσουν γραπτώς έως την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, παραδίδοντας την αντίστοιχη δήλωση στην διεύθυνση του Σχολείου.


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ


Με την παρούσα δηλώνω πως ΔΕΝ επιθυμώ να φωτογραφηθεί το παιδί μου………………………………. του τμήματος …………  στην ετήσια προγραμματισμένη φωτογράφιση που διοργανώνεται.




Υπογραφή Γονέα________________________________