Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση Ιουνίου 2023

 

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                                        ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

Αγαπητοί γονείς ,

έχοντας φτάσει προς το τέλος μιας δημιουργικής χρονιάς, μετά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας είμαστε ικανοποιημένοι από τη προσπάθεια όλων, μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το μέλλον…..

Ευχαριστούμε τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την επικοινωνία έτσι ώστε η σχολική μονάδα να λειτουργήσει ομαλά. Ενδεικτικά αναφέρουμε την προσφορά εκ μέρους του συλλόγου μικροελεγκτών BBC Micro:bit, που αναβαθμίζουν το εργαστήριο της πληροφορικής και θα αξιοποιηθούν από όλους τους μαθητές.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο σχολείο πραγματοποιήθηκαν ποικίλες παιδαγωγικές δράσεις στις οποίες συμμετείχαν όλες οι τάξεις, όπως εκδηλώσεις για τις εθνικές επετείους, για τα Χριστούγεννα, εκπαιδευτικά προγράμματα, αθλητικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ψηφιακή εφημερίδα κλπ.

Αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται οι επισκέψεις, οι εξορμήσεις και οι εκδρομές.

Τη Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 με τη συμμετοχή όλων των μαθητών θα γίνει εξόρμηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του San Siro στο Κορωπί , ώστε τα παιδιά να παίξουν και να αθληθούν (τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ).

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00- 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11)  θα πραγματοποιηθεί μια εισήγηση- συζήτηση με τον καθηγητή Ευστράτιο Παπάνη και πρωτοβουλία όλων των Δημοτικών σχολείων των Βριλησσίων, για εκπαιδευτικούς και γονείς με θέμα «Όρια γονέων, μαθητών και σχολείου».

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων θα εκτεθούν τα έργα και οι κατασκευές των μαθητών/τριών του μαθήματος των εικαστικών από  τις 18:00- 21:00.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση των μαθητών της Στ’ τάξης για την αποφοίτησή τους (αίθουσα εκδηλώσεων).

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 θα γίνει η παράδοση των ελέγχων προόδου των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων, καθώς και η παράδοση των τίτλων προόδου των  Α΄, Β, Γ΄, Δ΄ και  Ε΄ τάξεων και των τίτλων σπουδών της Στ΄ τάξης. Η παράδοση θα γίνει απο τις 08:15 έως τις 10:00.

Σας ευχόμαστε ένα ξέγνοιαστο και χαρούμενο ελληνικό καλοκαίρι! Με το καλό να ανταμώσουμε και πάλι τον Σεπτέμβριο!


                                  Η Διεύθυνση του σχολείου & ο Σύλλογος Διδασκόντων