Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Σινέ Βιβλιοθήκη, στον χώρο του σχολείου μας, προβολή της ταινίας "Billy Elliot: Γεννημένος χορευτής"

Αγαπητοί καλημέρα σας και καλή εβδομάδα,


Την Κυριακή 26 Μαρτίου, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σινέ Βιβλιοθήκη, στον χώρο του σχολείου μας, προβολή της ταινίας "Billy Elliot: Γεννημένος χορευτής" για τα παιδιά της Ε' και ΣΤ' τάξης.

Λίγα λόγια για την ταινία: 
Στην επαρχιακή Αγγλία του 1984, κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη απεργία των ανθρακωρύχων, ο 11χρονος Μπίλι κάνει κρυφά μαθήματα μπαλέτου, αντί να προπονείται στην πυγμαχία.
Η κλίση του στο χορό παρεξηγείται από το κοινωνικό και οικογενειακό του περιβάλλον, που έχει μια άλλη νοοτροπία και κουλτούρα, χάρη όμως στην επιμονή της δασκάλας του ο Μπίλι καταφέρνει να θριαμβεύσει.
Σκηνοθεσία: Στίβεν Ντάλντρι. Με τους: Τζέιμι Μπελ, Γκάρι Λιούις, Τζούλι Γουόλτερς (διάρκεια 111')

Όσοι γονείς και παιδιά ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ταινία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 25 Μαρτίου στη φόρμα google ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο 6977-195544.
Το όριο συμμετοχών για τις προβολές μας είναι τα 30 συνολικά άτομα. 

Ώρα προσέλευσης: μέχρι τις 17:30

*Παρακαλούμε, εάν δηλώσετε συμμετοχή το παιδί, εσείς ή και οι δύο μαζί σε κάποια από τις μηνιαίες μας δράσεις και τελικά δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, όπως μας ενημερώνετε εγκαίρως μέσω του email του Συλλόγου 1odimotikovrilission@gmail.com, έτσι ώστε να μπορέσει στην θέση σας να έρθει κάποιο άλλο παιδί ή ενήλικας.

Για την ομάδα της Βιβλιοθήκης,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων