Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Συνδρομή στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την εβδομάδα αυτή, από την Τετάρτη 1.12 έως και την Παρασκευή 3.12 θα συγκεντρώνουμε τις ετήσιες συνδρομές στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. (της 17.11.2021) αποφασίστηκε η ετήσια συνδρομή των γονέων για το 2021-2022 να διαμορφωθεί στα 20€/ οικογένεια, ανεξάρτητα δηλαδή από τον αριθμό των παιδιών.

Με τη συνδρομή σας, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τις δράσεις για τη φετινή χρονιά με μεγάλη χαρά και δημιουργικότητα!

Οι συνδρομές θα συγκεντρώνονται σε ειδικά κουτιά/κάλπες που θα τοποθετηθούν στο 1ο τμήμα κάθε τάξης (π.χ. στο Α1 για την Α’ τάξη, στο Β1 για όλη τη Β΄τάξη κ.λπ.). Παρακαλούμε, όπως δώσετε τη συνδρομή στα παιδιά, σε κλειστό φάκελο γράφοντας έξω από το φάκελο το όνομα του παιδιού/ών, την τάξη και το τμήμα. Τα παιδιά με τη σειρά τους -και με τη βοήθεια των δασκάλων, εάν χρειαστεί- θα ρίχνουν τα φακελάκια με τη συνδρομή στα ειδικά κουτιά.

Επίσης, θα θέλαμε να προωθήσουμε και να διευκολύνουμε την μεταξύ μας επικοινωνία. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά σύμφωνα με την επαγγελματική του κατάρτιση θα μπορούσε να διευκολύνει το σημαντικό έργο που έχει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να φτιάξουμε ένα δίκτυο επικοινωνίας/επαγγελμάτων γι’ αυτό, παρακαλούμε όπως μας στείλετε στο email του συλλόγου 1odimotikovrilission@gmail.com τα κάτωθι στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο:

Επάγγελμα:

Κινητό:

Εmail:

Γονέας μαθητή/τριας:

Τμήμα:

Γινόμαστε ένα, πετυχαίνουμε πολλά για το καλό των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμβολή σας, στην προσπάθειά μας.

 

Με εκτίμηση,

 το Δ.Σ.