Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Εκδήλωση στις 22/4/18 στο σχολείο μας από την Πλανόδια Βιβλιοθήκη του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού


Η Πλανόδια Βιβλιοθήκη του Δικτύου για τα Δικαιώματα
του Παιδιού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων με θέμα :

«Διαφορετικότητα και Δικαιώματα του Παιδιού»

Ένα βιωματικό, συμμετοχικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά Γ’ & Δ’ Δημοτικού

Η Πλανόδια Βιβλιοθήκη είναι μια εφήμερη βιβλιοθήκη που ταξιδεύει χειμώνα-καλοκαίρι, προσφέροντας στα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν στον φανταστικό και συναρπαστικό κόσμο των βιβλίων στο ύπαιθρο (πλατεία, αυλή σχολείου, δημόσιο κήπο, παιδική χαρά).
Ταξιδεύει όπου την καλούν, φέρνει μαζί της πολλά βιβλία, παιχνίδια, παζλ και δραστηριότητες που τυλίγονται σε ένα πολύχρωμο ύφασμα με φυτά και πουλιά.

Η Πλανόδια Βιβλιοθήκη του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού έρχεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων με θέμα «Διαφορετικότητα και Δικαιώματα του Παιδιού». Το Πρόγραμμα έχει στόχο να προσφέρει στα παιδιά το βίωμα και την ανάλυση της Διαφορετικότητας μέσα από   δράσεις, πληροφόρηση, συμμετοχική παρατήρηση και παιχνίδια ρόλων.


Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 22/04/2018  και ώρα 17:30 (ώρα προσέλευσης 17:15)  στο προαύλιο του σχολείου μας  με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (Ομάδα Βιβλιοθήκης) και η διάρκεια είναι περίπου 2 ώρες.


(Πληροφορίες στο 6977-195544 Ρήγου Χριστίνα)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένος φορέας καθώς είναι εγγεγραμμένο στα μητρώα:
·         Μητρώο Φορέων Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων
·         Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού
·         Μητρώο Φορέων Κοινωνίας των Πολιτών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη