Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ανταλλαγή βιβλίων πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Αγαπητοί γονείς,

Έφθασε η στιγμή να ξεκαθαρίσουν τα παιδιά τα εξωσχολικά τους βιβλία και να κάνουν χώρο για ένα καινούριο, για να το απολαύσουν στις διακοπές του Πάσχα.

Από τη Δευτέρα 26 έως και την Τετάρτη 28 Μαρτίου, κάθε παιδί που το επιθυμεί μπορεί να φέρει 1-3 από τα παιδικά βιβλία του στο σχολείο για να τα χαρίσει μέσα από τη διαδικασία τηςΑνταλλαγής Βιβλίων.

Τα βιβλία θα συγκεντρώνονται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, κατά την προσέλευση, πριν χτυπήσει το κουδούνι.

Παρακαλούμε, ζητήστε στα παιδιά να σημειώσουν στο πρώτο φύλλο του βιβλίου το εξής μήνυμα: Σου χαρίζω αυτό το βιβλίο! Όνομα παιδιού, Τμήμα

Στο τέλος της εβδομάδας, την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στα διαλείμματα, τα παιδιά θα μπορούν να βλέπουν τα βιβλία που θα έχουν συγκεντρωθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων καινα διαλέξουν 1 βιβλίο, εκείνο που τους αρέσει περισσότερο για να γίνει δικό τους.

Στην διαδικασία της καταγραφής των παιδιών που θα παίρνουν τα βιβλία θα μας βοηθήσουν τα μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου και τα ευχαριστούμε προκαταβολικά!

Τα βιβλία που θα περισσέψουν θα εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη του σχολείου, ή εάν τα διαθέτει ήδη η βιβλιοθήκη μας, θα αποσταλούν σε άλλες σχολικές βιβλιοθήκες, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων