Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Δεκεμβρίου 2016

Αγαπητοί  γονείς,

Δεκέμβριος! Το σχολικό γίγνεσθαι είναι σε πλήρη εξέλιξη. Καταφέραμε και φέτος  παρ’ όλες τις δυσκολίες  και τις σημαντικές αλλαγές, να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχολική καθημερινότητα. Εκτός από τα πολιτιστικά-περιβαλλοντικά προγράμματα, υιοθετήσαμε, επιπλέον, πρακτικές δράσης όπως τη δημιουργία ομάδων (καθαριότητας, επιστασίας, πολιτισμού κλπ) από τα ίδια τα παιδιά, με στόχο τη βελτίωση της παιδαγωγικής και μορφωτικής διαδικασίας. Η σχολική μονάδα  λειτουργεί  πολυεπίπεδα και αυτό μας αφορά όλους!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου  γονέων και  κηδεμόνων για τη συνεργασία  και την συμπαράσταση του καθώς και για τη συνεισφορά του στη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής  του σχολείου.

Ευχόμαστε καλή θητεία στο νέο διοικητικό συμβούλιο επ΄ ωφελεία των παιδιών μας, με την ευχή ότι ως κοινότητα που απαρτίζεται από πρόσωπα κι όχι απλά από άτομα θα προάγουμε όλοι μαζί το συμμετέχειν…!

Μήνας προσφοράς κι αγάπης αυτός που διανύουμε. Θα ενισχύσουμε, λοιπόν, το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Συγκεντρώνουμε συγκεκριμένα είδη ανά τάξη από την Δευτέρα 12/12/2016.

Α΄ Τάξη
Αλεύρι
Δ΄ τάξη
Οδοντόκρεμα
Β΄ Τάξη
Χυμός τομάτας, πελτές
Ε΄ τάξη
Σαμπουάν / Αφρόλουτρο
Γ΄ Τάξη (από 19/12/2016)
Συσκευασία ψωμί τοστ
ΣΤ΄ τάξη
Απορρυπαντικό ρούχων (σκόνη ή υγρό)


Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Δεκεμβρίου 2016

Τετάρτη 21/12/2016 οι μαθητές/τριες θα εκκλησιαστούν στον Ιερό Ναό Αναλήψεως και όσοι επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.

Πέμπτη 22/12/2016 από 13:15, μετά το πέρας των μαθημάτων, θα γίνει ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών /τριών όλων των τάξεων και παράδοση των ελέγχων προόδου του Α΄ τριμήνου για τις τάξεις  Γ΄ Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄. 

Η Στ΄ τάξη θα διοργανώσει στις 22/12/2016 και στις 23/12/2016 Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην αίθουσα του θεάτρου του σχολείου μας με δημιουργίες και κατασκευές από όλες τις τάξεις  καθώς κι από τα  τμήματα γαλλικών (atelier de patisserie). Ας υποστηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των παιδιών! 

Παρασκευή 23/12/2016 κάθε τάξη θα δώσει   το δικό της νόημα για τις ημέρες των γιορτών με δραστηριότητες και αφιερώματα. Η Β΄ τάξη θα στολίσει το δέντρο των Χριστουγέννων με ευχές με τον δικό της μοναδικό τρόπο!

«Κάποτε, λέν σταματάει ο ήλιος τον δρόμο του για να ακούσει μια κοπέλα που τραγουδάει. Να ‘ταν αλήθεια! Να μπορούσε ν’ αλλάξει το δρόμο της η ανάγκη, γοητεμένη από μια ψυχή κάτω στη γης που τραγουδάει! Να μπορούσαμε κλαίγοντας, γελώντας, τραγουδώντας να δημιουργήσουμε ένα νόμο που να βάλει τάξη στο χάος!»

Αναφορά στον Γκρέκο, Νίκος Καζαντζάκης


Σας ευχόμαστε «Καλές Γιορτές»!


Από τη διεύθυνση του σχολείου