Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικοινωνία με το σύλλογο Γονέων: 1odimotikovrilission@gmail.com

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Υποδεχόμενοι το καλοκαίρι


Μάιος 2012

Αγαπητοί γονείς,                                                                                                                      
Εμείς οι Έλληνες έχουμε το προνόμιο να γεννιόμαστε σε μια χώρα όπου η φύση, ανάλογα με τις εποχές,αλλάζει άπειρα χρώματα, σχήματα και υφές. Διανύουμε τον πιο όμορφο μήνα της άνοιξης, το Μάη, που γεμίζει τον αέρα μυρωδιές και εξακολουθεί να μας συνεπαίρνει κάνοντας την άνοιξη από φυσικό φαινόμενο, ψυχικό. Προάγγελος του ελληνικού καλοκαιριού που λούζεται στον ήλιο και στο φως. Τα πρώτα μας χρόνια κάθε καιρός μεταφραζόταν αδιαμεσολάβητα σε αίσθημα χαράς, προσμονής ή μελαγχολίας.
Καθώς βρισκόμαστε στην ευθεία για το τέρμα του σχολικού χρόνου, όλοι προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε τα παιδιά!! Να ξυπνήσουμε τις αισθήσεις τους! Τις μνήμες και τις εμπειρίες τους από τα τόσα πράγματα που καθορίζουν αργότερα όλη τους την ύπαρξη… Γι’ αυτό σας σειροθετούμε τις εκδηλώσεις μας.

19 Μαΐου 2012:Το σχολείο μας συμμετέχει στα Ευριπίδεια που οργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου σε  συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Β΄ Αθήνας.

22 Μαΐου 2012:Σχολική εκδρομή στο Κορωπί, ημέρα αφιερωμένη στο παιχνίδι.

30 Μαΐου 2012:Διασχολική αθλητική συνάντηση 1ου και 4ου Δημ. Σχ. Βριλησσίων. Τόπος συνάντησης το 1ο Δημ. Σχ. Βριλησσίων.

7 Ιουνίου 2012 ώρα 7.00 μμ.:Η Α΄ τάξη καλωσορίζει το καλοκαίρι με το δικό της μοναδικό τρόπο. Πού και πώς; είναι έκπληξη!

13 Ιουνίου 2012:ώρα 7.00μ.μ.:Η ΣΤ΄ τάξη θα μας αποχαιρετήσει θεατρικά και μουσικά. Έτσι για να είναι πιο γλυκό…το αντίο!
………………………………………………..
Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα προκύψουν και ημέρες που το σχολείο δεν θα λειτουργήσει και σας ενημερώνουμε γι αυτό.

23 Μαΐου 2012   (τακτική γενική συνέλευση συλλόγου εκπαιδευτικών της περιφέρειάς μας)

24 Μαΐου 2012   (εορτή της Αναλήψεως)

4 Ιουνίου 2012    (εορτή του Αγίου Πνεύματος)

   ……………………………………………………….   
Σημαντικές ημερομηνίες:

15 Ιουνίου 2012 (ή 14/6/2012 λόγω εκλογών) : θα δοθούν τα ενδεικτικά στους μαθητές όλων των τάξεων .Τα επίσημα απολυτήρια των τελειόφοιτων θα σταλούν στα αντίστοιχα  Γυμνάσια.

 1-21 Ιουνίου 2012: εγγραφές για την Α΄τάξη (10.00-12.30 μ.μ.)


** Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι αναρτημένα στις εισόδους του σχολείου  


Η δ/ντρια του σχολείου 


Καλογεράκη  Ευαγγελία